Zepter International Baltic, LTD

Zepter International Baltic, LTD

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011 link.zepter.com/zepter/hrs7yi64vgaix5
link.zepter.com/zepter/hrs7yi64vgaix5

Par veselīgu ēdienu

21 november 2023, 12:38

Nepareizs uzturs – pamats veselības problēmām 

Nevienam nav noslēpums, ka mūsu sabiedrībā ir problēmas ar lieko svaru, un diemžēl tendence rāda, ka ar pārāk lielu svaru cīnās ne tikai pieaugušie, bet arī bērni jau bērnudārza vecumā. Galvenie iemesli šādai tendencei ir mazkustīgs dzīvesveids un neveselīga pārtika. Ja agrāk maltītes vairāk gatavoja mājās, tad šobrīd veikalos ir plaši pieejams pusfabrikātu piedāvājums un daudzas ģimenes izvēlas vieglāko un ātrāko alternatīvu – nevis gatavot pašam, bet uzsildīt no veikala atnestu ēdienu. Bieži vien šāds gatavais ēdiens neatbilst sabalansēta uztura pamatprincipiem – tajā ir paaugstināts tauku daudzums, tas nesatur pietiekami daudz šķiedrvielu un vitamīnu, bieži vien ir pievienots liels cukura vai sāls daudzums, kā arī ir ar mazu dārzeņu saturu un ir vienveidīgs. 

Lai saglabātu labu veselību un izvairītos no aptaukošanās, ir svarīgi samazināt pusfabrikātu patēriņu un iekļaut savā uzturā pārtikas produktus, kas ir bagāti ar dabiskām sastāvdaļām, šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām. Tomēr arī pašu gatavotas maltītes ne vienmēr garantē, ka jūs uzņemat veselīgu uzturu, jo latviešu tradicionālā virtuve ir pilna ar trekniem un eļļā ceptiem ēdieniem – karbonādēm, kotletēm, pankūkām, eļļā ceptiem kartupeļiem un citiem ēdieniem. Mēs jums noteikti neliekam atteikties no jūsu ģimenē iemīļotiem ēdieniem, bet vēlamies pastāstīt, ka klasiskās receptes ir iespējams pagatavot daudz veselīgāk, ja tiek izmantoti piemēroti un kvalitatīvi trauki.

Ēdiens pagatavots bez taukiem – solis ceļā uz labāku veselību 

Sabalansēts uzturs, kas ir pagatavots veselīgi, nodrošina organismam nepieciešamās uzturvielas, piemēram, ogļhidrātus, olbaltumvielas, taukus, vitamīnus, minerālvielas un šķiedrvielas. Tas palīdz uzturēt optimālu ķermeņa darbību, kā arī palīdz nodrošināt optimālu ķermeņa svaru. Liekais svars veicina saslimšanu ar sirds un asinsvadu slimībām, cukura diabētu un citām slimībām, tādēļ ir ļoti svarīgi saglabāt optimālu ķermeņa masas indeksu. Arī imūnsistēmas darbība ir atkarīga no jūsu uztura – sabalansēts uzturs, kas ietver daudz ar vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem bagātu pārtiku, palīdz stiprināt imūnsistēmu. Spēcīga imūnsistēma ļaus izvairīties no saslimšanas ar infekciju slimībām, samazinās iekaisuma rašanās risku un palīdzēs ātrāk izveseļoties. 

 

Lai arī varētu šķist, ka veselīga ēdiena pagatavošana ir laikietilpīga un sarežģīta, patiesībā tā nav. Izmantojot kvalitatīvus un piemērotus traukus veselīga ēdiena pagatavošanai, jums nebūs jāmaina savas ikdienā iemīļotās receptes pret jaunām! ZEPTER trauki ļauj pagatavot ēdienu bez taukiem un ūdens. Bez taukiem un ūdens pagatavots ēdiens garšos labāk, saglabājot dabīgās formas, krāsas un tekstūras, kā arī garšu nianses. Ar ZEPTER traukiem baudīt ēdienu, kas termiskās apstrādes laikā nav zaudējis savas uzturvērtības un bioloģiskās īpašības, ir ātri, ērti un vienkārši! 

ZEPTER virtuves piederumu noslēpums

Ēdiens, kas tiek pagatavots bez taukiem vai ūdens, kas nepiedeg vai nepielīp pie katla, sākumā var šķist pēc utopiskiem solījumiem, tomēr mēs garantējām, ka ZEPTER virtuves piederumi patiesi ļauj jums pagatavot ēdienu bez taukvielām vai ūdens! Masterpiece Cookware ir patentēta sistēma, kas dod iespēju vārīt bez ūdens un cept bez taukiem, saglabājot produktu dabisko uzturvērtību un garšu. 

 

Tehnoloģijas pamatā ir izcilais metāls 316L un trīskārtējais Zepter akutermālais kompaktais trauku dibens, kas visos trīs slāņos ir izgatavots no viegla metāla – induktīva un konduktīva. Akutermālais kompaktais trauka dibens akumulē enerģiju un nodod produktiem karstumu ātri un vienmērīgi tā, ka tie tiek pagatavoti zemā temperatūrā. ZEPTER “Ultimate Resistant Application” pretpiedeguma tehnoloģija savukārt nodrošina, ka ēdiens nepiedegs pie trauku virsmas un tie kalpos mūžīgi. Daudzfunkcionālais vāks nodrošina ZEPTER traukiem lielāku ietilpību un izcilu izolāciju. Pateicoties visiem iepriekš minētajiem komponentiem, ZEPTER traukos ēdiens tiek pagatavots ar slēgtā tipa procesu – no ēdiena izdalītais tvaiks paceļas uz augšu, kondensējas un nonāk atpakaļ uz ēdiena, nodrošinot ātru un vienmērīgu ēdiena pagatavošanu zemā temperatūrā bez papildu ūdens vai taukvielu pievienošanas. 

Ar ZEPTER traukiem jūs varat kontrolēt ēdiena pagatavošanas temperatūru un pat pagatavot vairākus ēdienus vienlaicīgi, izmantojot ZEPTER daudzfunkcionālo sistēmu – grilējiet, cepiet un sautējiet vienlaicīgi, izmantojot tikai vienu plīts riņķi! Ietaupiet savu laiku, enerģiju, naudu un – pats svarīgākais – parūpējieties par savu veselību kopā ar unikālajiem ZEPTER virtuves traukiem! 

 

Uzzini vairāk par ZEPTER trauku sniegtajām iespējām mūsu mājaslapā, kā arī traukus ir iespējams iegādāties šeit – https://shop.zepter.lt/lv-LT/Kitchen/Cooking/Masterpiece-Cookware

Working time

Now closed

Sunday: holiday

Monday: 9:00-17:00

Tuesday: 9:00-17:00

Wednesday: 9:00-17:00

Thursday: 9:00-17:00

Friday: 9:00-16:00

Saturday: holiday

Article

upload/96506/media/2_1-3-.jpg

Par veselīgu ēdienu

Klasiskos ēdienus ir iespējams pagatavot daudz veselīgāk, ja tiek izmantoti piemēroti un kvalitatīvi trauki. Ietaupiet savu laiku, enerģiju, naudu un parūpējieties par savu veselību kopā ar unikālajiem ZEPTER virtuves traukiem! 

Location