Mana meža vērtība

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245 www.mmv.lv/
www.mmv.lv/

2023. gadā mežu un cirsmas reālo vērtību tagad var noskaidrot BEZ MAKSAS!

21 april 2023, 09:00

Diemžēl Latvijā daļa privāto mežu un cirsmu īpašnieku neapzinās sava īpašuma reālo vērtību tirgū. Tas nereti kalpo par iemeslu, kādēļ daļa mežu īpašnieku saņem neadekvāti zemu cenas piedāvājumu. Kā mežu īpašnieks var uzzināt, cik vērts patiesībā ir viņa īpašums? Un cik drošs ir iznākums?

Tieši šo iemeslu dēļ – pieaugošo negodprātīgo darījumu skaitam un īpašnieku nezināšanai, cik patiesība vērts ir īpašums, – Latvijā jau vairāk nekā gadu darbojas unikāla platforma MMV.LV, kas iestājas par Latvijas mežu īpašnieku tiesībām noskaidrot īpašuma reālo vērtību tirgū.

Mmv.lv ir vieta, kur jebkurš mežu vai cirsmu īpašnieks, ziedojot vien 10 minūtes bezmaksas sludinājuma sagatavošanai, var noskaidrot sava īpašuma reālo vērtību tirgū. Cenu par īpašumu var izteikt tikai pārbaudīti un platformā reģistrēti mežu un cirsmu pircēji. Turklāt vērtēšana notiek, pircējiem savstarpēji neredzot citu pircēju izteiktās cenas. Turklāt pats īpašnieks ir anonīms. Tātad pircēji neredz īpašnieku, bet īpašuma saimnieks, netiekot manipulēts, pārliecināts vai jebkādi citādi traucēts, saņems godīgu vērtējumu no vairāk nekā 200 reģistrētiem pircējiem.

Īpašnieks no mmv.lv saņems tikai augstāko cenas piedāvājumu, kas arī būs augstākais vērtējums par īpašumu, par kuru kāds ir gatavs šo īpašumu arī iegādāties. Ja īpašnieks vēlēsies, var tikt uzsākta  īpašuma pārdošana ar mmv.lv palīdzību. Tomēr – galvenais mērķis ir nevis īpašuma pārdošana, bet gan reālās vērtības apzināšana. Protams, turpmāk izolējot mežu īpašniekus no nepatiesiem cenu piedāvājumiem.

WWW.MMV.LV īsā laikā ir palīdzējuši jau vairāk nekā 150 mežu un cirsmu īpašniekiem noskaidrot reālo vērtību par savu īpašumu. Cenu starpība, kādu iegūst cirsmu vai mežu  īpašnieki, veidojot cenu aptauju paši vai izvietojot bezmaksas sludinājumu mmv.lv, ir mērāmi vairākos tūkstošos. 

Ar MMV.LV īpašnieki var uzzināt augstāko cenu par savu īpašumu, turpretī pircēji laikus var uzzināt par vērtīgu īpašumu sev interesējošā apgabalā.

MMV.LV nodrošina bezmaksas konsultācijas, sniedzot visu nepieciešamo informāciju, kas ir būtiska, pārdodot cirsmu vai meža īpašumu.

 


MANA MEŽA VĒRTĪBA – noskaidro sava īpašuma tirgus vērtību ar 1 bezmaksas sludinājuma palīdzību!


Iepazīsties ar Mana meža vērtība – https://www.facebook.com/mezavertiba

https://www.instagram.com/mmv.lv/

Working time

Open

Sunday: holiday

Monday: 9:00-18:00

Tuesday: 9:00-18:00

Wednesday: 9:00-18:00

Thursday: 9:00-18:00

Friday: 9:00-18:00

Saturday: holiday

Location